Rólunk

jamlogo_ új

 

StReeT JaM mint “mozgalom”

Céljaink:

– Megismertetni az utca emberével a táncot, a zenét. – Összefogni a táncosokat, zenekedvelőket. – Alkalmat nyújtani a tánc és zene szeretőinek a találkozásra. akár jót beszélgetni, táncolni vagy csak nézni drukkolni a többieknek- Támogatni a táncosokat.- Fellépéseket szervezni, – A hiphop, mint kultúra megismertetése az emberekkel. – Gyakorlási, edzési, ismeretség( nem összekeverendő az ismertséggel) bővítési lehetőség nyújtása táncosoknak, – Hátrányos helyzetű gyerekek tánccal való megismertetése.

PEACE, LOVE, UNITY AND HAVING FUN !

 

StReeT JaM mint “rendezvény”:

 Tavasztól, késő őszig, minden hónapban 1 alkalommal összegyűlnek Budapestről és mostanra már a többi megyéből isl a zene és tánc kedvelői. A rendezvényről előzetes facebook esemény készül, pontos idővel és hellyel megjelölve, valamint minden infót megtaláltok a facebook oldalunkon (www.facebook.com/streetjamofficial) és a weboldalunkon ( www.streetjam.hu). Ha támogatni szeretnétek ajánljuk figyelmetekbe a StReeT JaM pólókat, sapkákat, dvd-ket.. Melyet e-mailban tudtok megrendelni.

Az eseményre zenét is lehet kérni ! 🙂 Ha zenei kérés van a zene címét – előadóját, vagy youtube linkjét az ESEMÉNY falára rakjátok ki, az aktuális heten legkésőbb CSÜTÖRTÖKIG ! Vagy hozd el lemezen, pendrive-on ! Fontos ! ha van zenei kérés, akkor kérd is ! 🙂 Gyere a pulthoz és ott kérj zenét ! 🙂

Bármiféle kérdés, észrevétel, ötlet, panasz esetén keressetek minket e-mailben.

A csoport hivatalos e-mail címe: streetjambp@hotmail.com

Ha van bármilyen anyagotok a StReeT JaM-ek valamelyikéről ide elküldhetitek egyéb észrevételeitekkel együtt.

Brékesség ! 🙂

 

*** Fontos ***

A  StReeT JaM zárt facebook csoportjához itt tudsz csatlakozni.

Kattints  IDE !

 

 

Vélemény, hozzászólás?